KUINKA SAAPUA

Yhteystiedot

Kauppakeskus Pikkulaiva
Ulappakatu 2, 02320 ESPOO

Kartta

Pikkulaiva kartta

Pysäköinti

Pikkulaivasta löydät yli 400 pysäköintipaikkaa. Näille pysäköintipaikoille pääset ajamaan kätevästi Kivenlahdentien, Ulappakadun tai Espoonlahdenkadun kautta.
Lue lisää pysäköinnistä

Asiakas-WC ja lastenhoitohuone

Maksuttomat asiakas-WC:t ja lastenhoitohuone sijaitsevat kauppakeskuksen 1. kerroksessa Pelaamon ja Laatukorun välissä kulkevan käytävän varrella. Lastenhoitohuone sijaitsee inva-wc:n yhteydessä.

Kauppakeskus Pikkulaiva sijaitsee osoitteessa Ulappakatu 2, Espoo. Pikkulaivaan on helppo saapua monesta eri suunnasta, sillä kauppakeskukseen pääsee niin Ulappakadun, Kivenlahdentien kuin Espoonlahdenkadunkin kautta.

Pikkulaivan pysäköintialueelta löytyy 4 sähköautonlatauspaikkaa, joten sähköauton saa kätevästi ladattua kauppakeskuksessa asioinnin aikana. Käytettävissä on perinteinen "valovirtapistoke". Sähköautonlatauspaikkojen vieressä sijaitsee takseille varattu paikka. Taksitolppa sijaitsee Ulappakadun varrella. Polkupyöräparkit on sijoitettu lähelle kauppakeskuksen sisäänkäyntejä, joten polkupyörällä saapuvien asiointi Pikkulaivassa sujuu myös näppärästi. Kaikki polkupyöräpaikat on runkolukittavaa mallia.

Pikkulaivaan pääset kätevästi myös bussilla. Bussipysäkit sijaitsevat Kivenlahdentien sekä Espoonlahdenrannan varrella. Tarkista omat reittimahdollisuudet sekä aikataulut suoraan HSL:n sivuilta. (www.reittiopas.fi)